Música

VermutSical Simfònic

Enviat per Jimena el dm, 08/10/2013 - 16:16.
27/10/2013 - 12:00

dissabte 26 d'octubre, a partir de les 12h
VermutSical amb l’Actuació de la Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris

25 anys Fent Casal, Fent Barri!

Resultats Concurs de Maquetas "El Arbusto"

Enviat per Jimena el dm, 08/10/2013 - 12:12.
11/10/2013 - 21:45

RESULTATS 50% PÚBLIC I 50% JURADO
(el jurat ho componen els responsables del casal,
els tècnics i l'organització del concurs)

A BOTE PRONTO 50% PUBLICO + 25% JURADO :TOTAL 75%

ATAJO 44.7% PUBLICO + 12,5% JURADO : TOTAL 57.2%

X-BOLT 50% PUBLICO: TOTAL 50%

TWINKIES 34.2% PUBLICO

XNIGHT 15,7% PUBLICO + 12,5 JURADO TOTAL: 28.2%

SOMBRAS DE PAPEL 21,5% PUBLICO

DR JIMMY 18.4% PUBLICO

LEY DE VIDA 5,2% PUBLICO

L-KASH 2,6% PUBLICO

THE PICOS PARDOS BAND 2,6% PUBLICO

ESCOTE 2,6% PUBLICO

Concert Guanyadors "El Arbusto"

Enviat per Jimena el dj, 26/09/2013 - 10:19.
28/09/2013 - 23:00

dissabte 28 de setembre a les 23h
CONCERT GUANYADORS "EL ARBUSTO"

VermutSical de Benvinguda

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 20:29.
07/09/2013 - 13:00

dissabte 7 de setembre a les 13.00h
VermutSical amb RUT WAILERS

La Terrassa Sonora

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 19:09.
19/09/2013 - 20:00

dijous 19 de setembre a les 20h
LA TERRASSA SONORA amb Dj.Konlamadre

Concert de Benvinguda amb THE CANGREJOS

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 15:42.
20/09/2013 - 22:00

divendres 20 de setembre a les 22.00h
THE CANGREJOS (música surf)

Formació:
Daviles (bateria)
Kastor (baix)
Ivan (guitarra elèctrica)
Xavi (guitarra elèctrica)

VermutSical

Enviat per Jimena el dj, 05/09/2013 - 19:25.
21/09/2013 - 13:00

dissabte 21 de setembre a les 13h
VermutSical amb CALAMENTO
(flamenco fusió)

11è Festival de Blues de 9Barris (Jam Session)

Enviat per Jimena el dl, 15/07/2013 - 19:24.
18/07/2013 - 21:30

dijous 18 de juliol a les 21.30h
Jam Session de Blues a càrrec de “Tota Blues”

11è Festival de Blues de 9Barris

Enviat per Jimena el dm, 09/07/2013 - 16:53.
11/07/2013 - 20:30

dijous 11 / a partir de les 20.30h
Festival de Blues de Barcelona
Festival de Grups Emergents presenta:
No Name Blues, The Black Snakes

Al llarg d’aquests últims anys Barcelona està despuntant
com una extraordinària cantera de joves músics de Blues
que han fet de l’escena amateur de la ciutat una de les més
prometedores. En aquest cas presentem a dues Bandes "No
Name Blues" i els "Black Snakes". Bandes emergents amb un
gran futur formades per antics i actuals alumnes de l’Escola
Taller de Blues de Barcelona que donaran el tret de sortida a
aquest Festival.

VermutSical

Enviat per Jimena el dc, 26/06/2013 - 09:10.
29/06/2013 - 13:00

dissabte 29 de juny a les 13.00h
VermutSical amb "Tosko & Honey"