Música

Nit de Capibola Blues

Enviat per Jimena el dc, 30/10/2013 - 23:01.
22/11/2013 - 22:30

divendres 22 / a les 22.30h / 2€
Nits de Capibola Blues amb Augie Burr's ETB Trio
Un dels millors tributs nacionals a Elvis Presley. Un rigorós homenatge que repassa tota la trajectòria musical del Rei del Rock, des dels anys 50 fins als 70, amb un ampli repertori que inclou els seus grans èxits, així com cançons de les seves pel·lícules i els seus concerts més cèlebres, sense oblidar alguns dels seus temes més foscos.
Ofereixen un espectacle amb diversió garantida!

Agustín Burriel - Veu i Guitarra Rítmica
Maren Pérez - Guitarra Solista
Luis Martín - Baix i Contrabaix
David Bird - Piano
Jordi Golmayo - Bateria

Música Participativa al Novembre

Enviat per Jimena el dg, 27/10/2013 - 18:19.
23/11/2013 - 22:30

dissabte 23 de novembre a les 22.30h
MÚSICA PARTICIPATIVA

Un músic convida les seves amistats a casa. Entre elles hi ha músics.A la casa hi ha instruments. Una comença a tocar, una altra sap acompanyar-la, una altra fica el baix, una altra la melodia...i comença a brollar la "Música Participativa."

A un local del Casc Antic, es va poder fer això durant uns anys.Cada nit tenia el seu "moment màgic". Ara volem fer-ho al nostre Casal.Per això convidarem les amistats de Can Luis, perquè introdueixin el tema;
és clar que, sense els músics del barri, tot això no tindria gaire sentit.

Per això us hi convidem!...i esperem que gaudiu amb la Música Participativa.

Pedro Javier Gonzalez Trio

Enviat per Jimena el dv, 25/10/2013 - 17:33.
30/11/2013 - 22:30

dissabte 30 / a les 22.30h / 2€
Pedro Javier Gonzalez TRÍO

En un escenari entranyable, íntim i familiar, els tres músics esretrobaran amb alguns vells amics que componen el Casal Prosperitat per celebrar el 25 aniversari.

L'actuació de Pedro Javier González (guitarra), Roger Blavia (percussió)i Toni Terré (baix) suposa una gran oportunitat de veure als tres músics en acció a la seva ciutat natal, Barcelona. En els seus inicis, el TRIO ja va tenir l'oportunitat d'actuar en el mateix escenari que trepitjarà aquest dissabte.

Un fet que fa encara més especial una actuació ja de per si diferent!

VermutSical Simfònic

Enviat per Jimena el dm, 08/10/2013 - 16:16.
27/10/2013 - 12:00

dissabte 26 d'octubre, a partir de les 12h
VermutSical amb l’Actuació de la Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris

25 anys Fent Casal, Fent Barri!

Resultats Concurs de Maquetas "El Arbusto"

Enviat per Jimena el dm, 08/10/2013 - 12:12.
11/10/2013 - 21:45

RESULTATS 50% PÚBLIC I 50% JURADO
(el jurat ho componen els responsables del casal,
els tècnics i l'organització del concurs)

A BOTE PRONTO 50% PUBLICO + 25% JURADO :TOTAL 75%

ATAJO 44.7% PUBLICO + 12,5% JURADO : TOTAL 57.2%

X-BOLT 50% PUBLICO: TOTAL 50%

TWINKIES 34.2% PUBLICO

XNIGHT 15,7% PUBLICO + 12,5 JURADO TOTAL: 28.2%

SOMBRAS DE PAPEL 21,5% PUBLICO

DR JIMMY 18.4% PUBLICO

LEY DE VIDA 5,2% PUBLICO

L-KASH 2,6% PUBLICO

THE PICOS PARDOS BAND 2,6% PUBLICO

ESCOTE 2,6% PUBLICO

Concert Guanyadors "El Arbusto"

Enviat per Jimena el dj, 26/09/2013 - 10:19.
28/09/2013 - 23:00

dissabte 28 de setembre a les 23h
CONCERT GUANYADORS "EL ARBUSTO"

VermutSical de Benvinguda

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 20:29.
07/09/2013 - 13:00

dissabte 7 de setembre a les 13.00h
VermutSical amb RUT WAILERS

La Terrassa Sonora

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 19:09.
19/09/2013 - 20:00

dijous 19 de setembre a les 20h
LA TERRASSA SONORA amb Dj.Konlamadre

Concert de Benvinguda amb THE CANGREJOS

Enviat per Jimena el dv, 06/09/2013 - 15:42.
20/09/2013 - 22:00

divendres 20 de setembre a les 22.00h
THE CANGREJOS (música surf)

Formació:
Daviles (bateria)
Kastor (baix)
Ivan (guitarra elèctrica)
Xavi (guitarra elèctrica)

VermutSical

Enviat per Jimena el dj, 05/09/2013 - 19:25.
21/09/2013 - 13:00

dissabte 21 de setembre a les 13h
VermutSical amb CALAMENTO
(flamenco fusió)