Pugem al carro de la solidaritat

Les entitats de Prosperitat estem organitzades per fer front a la situació d’emergència social que viu el nostre barri arran de la crisi del coronavirus. La resposta va ser immediata, i la solidaritat i el suport mutu es van fer sentir ja des del primer confinament al març.

Des del Casal de Barri, un cop acabades les obres i amb les portes ja obertes de nou, pugem al carro de la solidaritat. Aprofitant que tornem a tenir un ampli horari d’atenció al públic, i que tenim un nou equip de treballadores amb forces renovades, oferim el Casal per recollir menjar i portar-lo a la Xarxa d’Aliments de Prosperitat.

De dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 h a 20 h, podeu venir a fer donacions de menjar per als nostres veïns i veïnes afectades per la crisi. El menjar pot ser sec i també pot ser menjar fresc, ja que de moment disposem d’espai a les neveres del bar.

Cada setmana portarem el menjar recollit fins al Casal de Joves, on la Xarxa d’Aliments fa cada divendres a la tarda el repartiment de menjar entre les famílies necessitades del barri.

Des del Casal us animem a totes a pujar també al carro de la solidaritat, us convidem que vingueu a portar menjar i també a què participeu com a voluntàries a la xarxa de suport mutu del barri, perquè la solidaritat és la nostra millor arma. Us hi esperem.

A la Prospe, cap veïna sense menjar! Sols el barri salva el barri!