Sala d’oci

sala-oci_0.jpg

Un objectiu transversal del projecte és potenciar continuadament el Casal com a espai de relació i trobada. Aquest és un element essencial per a promoure i possibilitar la interrelació i la participació activa de tot el veïnat de la comunitat. S'entén el barri com un espai no neutre de convivència.

El Casal és, en primera instància, un espai de trobada i d'intercanvi. Un lloc on relacionar-se directament amb els veïns i veïnes, de manera que la dinàmica informal generi sinergies, que reverteixen el la vida comunitària i la implicació del veïnat en la millora constant del seu
entorn.

L’espai de relació i trobada del Casal es veu reforçat pel projecte de dinamització de la Plaça Ángel Pestaña, un espai central del barri, el qual es percep al Casal com a prolongació del seu espai, on es realitzen moltes activitats (Jocs a la Plaça, Festes Populars, espectacles, cinema a la fresca, tallers...). Per tant, el Casal ha de continuar essent un punt de referència per al barri, on la convivència, el respecte i la diversió són possibles i compatibles.

Per fer possible aquest objectiu, es procura potenciar la sala d’oci com a espai cultural, d’informació i comunicació de totes les persones vinculades al Casal. Es posa èmfasi a treballar la retroalimentació entre allò que sorgeix de la informalitat de la sala d'oci, més els actes organitzats, amb el projecte global d'equipament. Això és, que la sala d'oci sigui reflex de la dinàmica del Casal i, alhora, el Casal sigui també fruit del treball i vivències que es
donen a la sala.

Per tal de facilitar l'espai de trobada a la sala d'oci és fonamental el projecte de bar, que acull a moltes famílies i veïnat, compatibilitzant activitats com la lectura, l’ús del punt d'intercanvi de llibres, del servei de premsa, prendre alguna cosa, veure una exposició o passar una estona xerrant o jugant a algun dels jocs que presta el Casal.

Sovint calen esforços per resoldre situacions conflictives pel xoc d'interessos en l'ús de l'espai. Aquestes situacions s’entenen com a pròpies de la convivència i poden servir per canalitzar les demandes i transformar el Casal de Barri en quelcom que respongui als canvis i necessitats comunes, fruit dels diferents moments i etapes que viu el barri.

Bar

Horaris:

  • De dilluns a dijous: de 9h-14h i de 17h-22h
  • Divendres: de 9h-14h i de 17h-24h
  • Dissabte: de 11h-15h i de 17h-24h

El Servei de Bar forma part del casal i es troba a la Sala d’Oci.

És un punt complementari d'informació, espai de trobada, relació social i suport a les activitats que s'hi organitzen.

Premsa

Hi podreu trobar diaris i revistes.

Wi-Fi

Disposem de fibra òptica Municipal a tot el casal.

Secció: