Nova Agenda GENER 2018

del 10 al 31 de gener
Exposició “Negre sobre blanc”, de Blai Catafal
Fa un temps vaig començar a dibuixar de manera autodidàctica uns dibuixos que creen efectes òptics jugant amb diferents motius que busquen al seu voltant relleu, textures, formes, volum, plecs, profunditats... Les il·lustracions que sorgeixen volen ser agradables a l'espectador suggerint-li imatges que no el deixaran indiferent.
Presentació: dijous 11, a les 20h

dissabte 13 matí a partir de les 12h
Jornada Dinamo + Ràdio Bronka
EXPO FOTOGRÀFICA. CAP A la CERCA DE L'ANARQUIA ELÈCTRICA.
12:00 H- Taller Pinhole /Camara obscura. Construcció de recipients Estenopeicos per generar l'efecte "pinhole". El prototip té la possibilitat de poder col·locar-ho a manera de casc, per induir a una experiència més intensa. Mira la realitat des d'un altre prisma !!!

17:00 H- Taller. Construeix el teu propi sintetitzador
Jam de coneixements, taller per a la construcció d'un petit sintetitzador de 2 oscil·ladors que pot emetre sons al tacte i/o la humitat. Porta soldador i estany. No es necessiten coneixements tècnics d'electrònica. Inscripció/ col·laboració 5 eu.

….. Amb entrada col·laborativa: 2€ …..
20:00 H - Actuació de: El cabaret di pésima idea (des de Xile)

21:00 H-Teatre - Cabaret amb: Komando Gordix
Komando Gordix presenta Kabaret:
"Volgudes, éssers de la nit i la faràndula, esperits lliures de la bohèmia makabra, terroristes del fluir, monstretes de l'estètica de la dissidència... agarrin-se fort, surtin a ballar, sàpiguen-se sexis, eixamplin els seus plaers! que ha arribat a l'escena nocturna del nostre tan esperat kabaretgros!!! Des de l'entranya, la ira, el vòmit, el riure i la tendresa que en el komando gordix cuinem des del setembre del 2016: ja hem arribat, ja estem aquí, ja ho estàvem... i no ens pensem anar!! Nit de kabaret gros".

i després party amb:
DJ- Ivana Ray Singh
DJ- Pope at the Controls
DJ- Conquista Sonora
DJ- Trigueña

Organitza: La Dinamo i Ràdio Bronka

dijous 18 a les 19h
Xerrada “Energia a la llar per una vida saludable” a càrrec d’Antonio Toribio, Coordinador dels Punts Assessorament Energètic de Nou Barris.
Organitza: Promosalut Prospe

dissabte 20 a les 13h
Vermutsical “Jam Session Festival”
Amb musics del barri

divendres 26 a les 20.30h / Entrada lliure
Teatre Fórum: La Manzana de la Discordia
Joan i Tani comparteixen pis. Esperen a una nova companya, Mónica, mentre preparen un pastís de poma. Amb l'arribada de la nova companya, sorgeix un tema de conflicte: el consum biològic. Per què es consumeixen productes biològics? Menjar biològic és una manera de menjar sa o una moda elitista? És una forma de contribuir a un canvi de consum o un rentat de cara?
Una reflexió comuna, com a “espectadors” entorn del consum biològic.
A càrrec de RevolArt teatre social

dissabte 27 a partir de les 10h
Prospe Iglú en Poliesportiu
Organitza: Comissió Prospe Beach

Fitxa tècnica
Data: 
3 gener, 2018 - 09:00
Preu: 
0€
Multimedia