Agregador de canals

GNAWA BEAT

9 Barris Imatge - dg., 17/09/2017 - 13:05
GNAWA BEAT [concert] Fusió de música africana i jazz, dos estils que comparteixen les mateixes arrels. Barcelona és terra de trobada i Gnawa Beat són prova d'això. El nom Gnawa prové de llengües amazigh i es refereix als africans subsaharians. Deixa't seduir per aquesta proposta plena de sensacions.

Zoom Roquetes en los comercios del barrio !!!

9 Barris Imatge - dc., 12/07/2017 - 20:56

Uno de los alicientes a concursar este año es la exposición itinerante de las fotos por los comercios del barrio siendo así una manera de darse a conocer y también al concurso. La organización y exposición ha sido en el Centre Ton i Guida donde se han mostrado las fotos tras la determinación de la ganadora por parte del jurado técnico, la primera foto del reportaje,y posteriormente tras el voto del público, la segunda. Como miembro del jurado y de la organización quiero dar las gracias a todos los colaboradores , a la Associació de Comerciants de Roquetes, al Districte y a Fotos Claret y a mis compañeros de fatigas por su participación en esta iniciativa que lo que pretende es dar a conocer nuestro barrio gracias a la fotografía y además comunicaros que el próximo año celebraremos nuestro quinto aniversario. ENTRE TOTS...FEM BARRI !!!

Prospe Beach '17 .Barbacoas al Poder

9 Barris Imatge - dt., 11/07/2017 - 19:47
>Locura y Buen Rollo en Angel Pestanya

Prospe Beach '17

9 Barris Imatge - dt., 11/07/2017 - 09:46

PROSPEBEACH 2017

9 Barris Imatge - dg., 09/07/2017 - 11:34

40 Aniversari-Ateneu Popular 9 Barris-1977-2017

9 Barris Imatge - dc., 28/06/2017 - 10:34
EXPOSICIÓ 40 ANYS D'ATENEU POPULAR 9 BARRIS.
Marquesina de Via Júlia, 21 juny 2017.

És un autèntic orgull formar part de l´exposició dels 40 anys de l'Ateneu Popular 9 Barris, Barcelona.

Aquest any hem engegat un projecte per recollir i ordenar la memòria de l’Ateneu en totes les seves formes: textos, cartells, fotografies, i records de moltes persones a través del relat oral. El dimecres 21 de juny a les 19h, inaugurem la primera part del projecte a través d’una instal·lació fotogràfica a Via Júlia. Es tracta de 19 fotografies representatives de l'Ateneu i la relació amb el territori, una relació que ha marcat el caràcter del projecte i la seva manera de fer. A més, aprofitarem la celebració del dia de la música per oferir un concert de bandes amb: Ruselito, Meconio i Maamut. Paral·lelament estem treballant en un bloc on compartir tots aquests materials que culminaran amb la publicació d’un llibre i una exposició en col·laboració amb el MUHBA (Museu d’Història de Barcelona)
www.ateneu9b.net
circ-manelsala-ulls.blogspot.com.es

"Rescat" en ajuda dels gats abandonats de Nou Barris.

9 Barris Imatge - ds., 24/06/2017 - 14:51
Aquesta associació animalista sita actualment al barri de Roquetes demana ajuda per trobar un lloc on establir-se ja que han d'abandonar a on son ara. A la inauguració de la Plaça de les Dones es van manifestar per reivindicar la seva situació davant de les autoritats que van assistir-hi i vaig tindre l'oportunitat de conèixer aquesta entitat que només preten atendre el millor possible als gats del carrer constituint així una colonia controlada a tots els nivells. Per a més informació podeu visitar el seu perfil a Facebook.

Cloenda de l’Exposició “Gent de Nou Barris, gent d’arreu”

9 Barris Imatge - dj., 22/06/2017 - 10:09


Acte de cloenda de l’Exposició fotogràfica de Joan Martinez i Serres "linuxbcn" .“Gent de Nou Barris, gent d’arreu” . En el context per la Convivència, amb Javier Pérez Andújar.
Organitza: Xarxa 9 barris acull
Fotos: Manel Sala "Ulls" 9 Barris Imatge
www.9bacull.org
www.casalprospe.org

Acte de cloenda de l’Exposició “Gent de Nou Barris, gent d’arreu”

9 Barris Imatge - dc., 21/06/2017 - 19:23
En el context de la Campanya Nou Barris per la Convivència: Acte de cloenda de l’Exposició “Gent de Nou Barris, gent d’arreu”, amb Javier Pérez Andújar Organitza: Xarxa 9 barris acull

Pàgines