9 Barris Imatge

Subscriure a Canal 9 Barris Imatge
Blog de l'Associació fotogràfica 9 Barris Imatge de Barcelona.
Actualitzat: fa 14 minuts 36 segons

PROSPEBEACH 2018

dg., 15/07/2018 - 13:59

Taller obert de circ a l'operació solete !!!

dj., 05/07/2018 - 01:22

A la Plaça del Metro de Roquetes hi hagut el primer dels tallers oberts de circ que hi haura durant l'operación solete, cada setmana es fara amb un lloc diferent del barri...la que ve a la Plaça dels Titellaires...Moltes gràcies als talleristes. Vinga animeus-hi, disfrutareu grans i petits !!! .

Pinzellades de Verdum.

dc., 04/07/2018 - 11:55

Fins el dia 6 de Juliol estan expossades aquestes obres pictòriques a càrrec del Casal de Barri de Verdum al vestíbul de l'Espai Via Favencia amb col.laboració de l'Arxiu Històric de Roquetes - Nou Barris.No t'ho perdis !!!

Arranca...OPERACIÓN SOLETE a ROQUETES.

dt., 03/07/2018 - 13:11

"Compartim l'estiu a Roquetes",és l'eslogan d'aquestes activitats per a tota la familia que durant els mesos del Juliol i l'Agost hi haura música, teatre, excursions, activitats esportives, cinema, jocs d'aigua...I per començar un cercavila itinerant a càrrec de la Cía Roger Canals amb Miratjazz i com a pregoner, en Julito ,que vestit per l'ocassió ha fet saber, megàfon a mà ,que al barri comença la OPERACIÓN SOLETE.Organitzat per Roquetes Pla Comunitari us convida a tothom a participar-hi !!!

Bunker a Collserola - Nou Barris.

dg., 01/07/2018 - 18:53

Per a qui agradi passejar per la muntanya,en familia, amb el gos...conèixer llocs inèdits a prop de casa us convido a anar-hi a aquest indret on tindreu unes bones vistes,capvespres espectaculars , pau i tranquilitat.Es troba camí al Castell de Torre Baró desde la carretera per sobre de l'Ateneu,per la Rambla dels Gossos,pujant pel camí a mà esquerra on hi ha una cadena i cap amunt.Monticle entre Trinitat Nova i Torre Baró...Vinga, ànims, fent barri !!!

Càpsula del temps...fins al 2043 !!!

dg., 01/07/2018 - 00:43

Oragnitzat pel Centre Ton i Guida , avui 30 de Juny ens hem reunit , al Parc de Les Aromàtiques per fer aquesta activitat en la que diferents grups del centre hem colocat algún objecte per a que quan passin 25 anys ens tornem a reunir i reviure aquest moment...o si algú el troba que tingui els records d'aquests grups. Tras l'enterrament del maletí hem fet un vermut mentres escoltaven les cançons del grup "La teoría del taburet".Una molt bona iniciativa per mantindre l'esperança d'arribar-hi a la data proposada i de conviure entre els presents.

Date una "huerta"...per sempre !!!

dt., 26/06/2018 - 19:22

Aquest terreny al carrer Joaquim Valls és un punt de reunió de tots aquells veins que vulguin anar per a cuidar i disfrutar d'aquest petit parais . Entrar aquí, per a mi, ha sigut un plaer perque miressis on miressis hi havien detalls per a tot arreu, un microplaneta on respirar naturalessa i amistat, llàstima que tingui els dies contats ja que el BBVA , que és el seu propietari, ho vol tancar ,esperem que trigui a fer-ho i deixi qu'es pugui disfrutar d'ell.

Zoom Roquetes, 5è aniversari.

dt., 26/06/2018 - 18:44

Aquest concurs fotogràfic ha celebrat el 5è aniversari de la seva creació i per això aquesta edició ha tingut una menció especial fotoliterària , apart del premi del jurat i el popular. Han col.laborat diferents entitats del barri com el Centre Ton i Guida com organitzador, l'Associació de Comerciants de Roquetes, L'Arxiu Històric de Roquetes i Nou Barris, Foto Claret ,Biblioteca de Roquetes ,l'Ajuntament i el Grup Foto Roquetes.Han participat molts veins del barri que han donat la seva visió del lloc on viuen.Moltes gràcies a tots i fins l'any vinent !!!

Festa Multicultural .

dl., 25/06/2018 - 19:27

Grans i joves de diferents entitats i grups de Nou Barris han participat per mostrar-nos una part del repertori que han estat practicant durant tot el curs, cal destacar l'Associació Multicultural Amanecer que ha donat un toc oriental a la festa i que invita a proposar qu'en properes edicions podrian participar grups d'altres nacionalitats i comunitats autònomiques que hi hagin al barri obrint fronteres !!! Moltes gràcies a tots els participants per fer-nos disfrutar de l'espectacle.

Festa de l'escuma !!!

dl., 25/06/2018 - 19:26

Organitzada per l'Associació de Titellaires de Roquetes i l'AAVV va tindre lloc a la Plaça de Les Roquetes amb molta afluencia de veins que volian passar una estona divertida i refrescant.

Últims retocs !!!

dl., 25/06/2018 - 19:25

Amb aquest reportatge vull mostrar una mica de la gran feina que han tingut tot l'equip que hi ha al darrera de la Fashion Week ,de les persones que han dedicat molt de temps per a la confecció de tota la roba de la desfilada i donar les gràcies per fer-ho.Un treball recompensat per la resposta del públic assistent i per la propia satisfacció de la feina ben feta.Enhorabona i molta força i salut per continuar endavant.

Nit jove a l'Anfiteatre.

dl., 25/06/2018 - 19:24

El Kasal de Joves de Roquetes va organitzar uns concerts a l'amfitatre de Roquetes amb diferents grups.

Food Week

dl., 25/06/2018 - 19:19

Grup de dones del barri es reuneixen per aprendre a cuinar plats diferents i aquí una mostra dels elaborats per l'ocasió. Enhorabona, una bona iniciativa !!!

Pàgines