Música: Més que lírica!

Música: Més que lírica!

La paraula és una eina molt poderosa i quelcom que no ens poden treure. El mes d'abril gira al voltant de la paraula, gràcies als llibres que prenen protagonisme, però no només. Una de les formes més modernes i alliberadores on s'empra aquesta eina d'expressió és el rap, que amb les seves competicions de paraula, ens mostra que continuem necessitant generar diàlegs de forma creativa i amb molt d'art, art urbà.

19 h: començarem aquesta jornada amb un micro obert.

20 h: tindrà lloc el primer torneig de la paraula de la Prospe, amb una batalla lírica, dinamitzada per DJ Alar i MC John Nekrop. Cal inscripció prèvia per participar-hi, que podeu fer enviant un correu a programacio@casalprospe.org abans del 25 d'abril (places limitades; a partir de 16 anys; menors amb autorització). PREMI: altaveu portàtil amb micro!!!

22 h: més que rap, concerts amb Isa Mochila & Seven Onthemic, La Kurda, Nyest i DJ Es-pera, i La Clika Pika.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Organitza: comissió de programació del Casal, amb la col·laboració de Llobregat Block Party i el servei d'educadores de carrer.

El Casal és un espai lliure d'agressions masclistes, racistes, LGTBI-fòbiques i de qualsevol altra mena. No s'hi toleren actituds de merda.

Fitxa tècnica
Data: 
27 abril, 2024 - 18:30
Preu: 
0€
Multimedia